Zorg / Overlast / Veiligheid 

Onderstaand vind u contact informatie met betrekking tot het thema: Zorg / Overlast / Veiligheid

Inkomenskaart Roermond 

De inkomenskaart geeft een overzicht van landelijke en lokale inkomensondersteunende regelingen. Per regeling staan de voorwaarden globaal genoemd.

klik hier om de kaart te bekijken

Wijkagent Roerzicht 

De contactgegevens van de wijkagent Roerzicht zijn te vinden op deze pagina

 

Twitter Politie Roermond

https://twitter.com/politieroermond

Wegwijzer Roermond 

De website www.wegwijzerroermond.nl is een digitale vraagbaak voor alle inwoners van de gemeente Roermond. Bij de WegWijZer Roermond kunnen inwoners terecht met vragen over wonen, welzijn, zorg, maar ook over opvoeding, financiƫn en vrijwilligerswerk.

Sociale Zaken Roermond 

Alle informatie met betrekking tot sociale zaken binnen de regio Roermond, kunt u terugvinden op de website van http://www.roermond.nl/socialezaken

Vakantietoezicht 

Als u wilt kunt u vakantietoezicht aanvragen: De afdeling Stadstoezicht van de Gemeente Roermond controleert uw woning tijdens vakantie. Klik hier voor meer informatie.

Belangrijke Telefoonnummers 

De Gemeente heeft een lijst in omloop van de belangrijkste nummers en contactgegevens in geval van overlast e.d. Klik hier om deze lijst te downloaden.

Alarmering bij rampen en calamiteiten 

Op deze pagina van de gemeente vind u allerlei informatie met betrekking tot calamiteiten en rampen binnen de gemeente Roermond.

Wijkcoordinator Ankie Somers 

Onze wijk wordt bij de gemeente behartigd door wijkcoordinator Ankie Somers. Voor het melden van problemen binnen de wijk, kunt u mailen naar: ankiesomers@roermond.nl

INFORMATIE OVER:

INFORMATIE OVER: