WIJKRAAD ROERZICHT... 

Weten wat er speelt in onze wijk en samen proberen de wijk nog beter te maken, dat is de visie van Wijkraad Roerzicht. Als bewoner heeft u wellicht vragen en idee├źn over het wonen in Roerzicht en wilt u betrokken blijven bij de ontwikkelingen in de wijk.

Wijkraad Roerzicht: Dat is samen, de wijk beter maken!

...SAMEN MET U!  

Graag willen wij samen met u de woon- en leefsituatie in onze wijk voor iedereen blijven bevorderen. De wijkraad ondersteunt initiatieven binnen de wijk, bijvoorbeeld op het gebied van activiteiten en verbetering van infrastructuur. Verder is de wijkraad er voor de bevordering van samenwerking tussen bewoners, bestuurders en organisaties.

OVER DEZE WEBSITE 

Wij hebben als wijkraad de website zo overzichtelijk mogelijk ingedeeld. Op de nieuwspagina kunt u allerlei (actuele) berichtgeving terugvinden die betrekking heeft op de wijk Roerzicht. Mocht u een bijdrage hiervoor hebben, laat het ons dan weten, en wij plaatsen het op de site! Verder is er een informatie-pagina met informatie over verschillende instanties e.d, die voor u als inwoner handig kunnen zijn. Via de contactpagina kunt u uw vraag, opmerking of bijdrage doorsturen.

Sinds de nieuwe AVG wetgeving zijn wij verplicht en privacy statement te verstrekken indien gewenst. U kunt deze hier dowloaden.